logo
  • Livrare 9 RON - 24h
  • 30 zile de returnare
  • De ce noi? 11+1

Bocanci pentru iarna

Bocanci Iarna Grisport

Diferenta Grisport , atunci cand esti doar tu si natura si ai nevoie foarte mare de confortul oferit de niste bocanci de iarna barbate foarte buni si care sa te protejeze foarte bine . Grisport iti va da tie tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura de vacanta , calatoria , drumetia in care esti foarte bine . Datorita noilor tehnologii si inovatii cei de la Grisport au produs o incaltaminte de iarna care te va ajuta foarte mult .

Atunci cand va trebui sa mergeti pe jos foarte mult , sa mergeti pe teren accidentat incaltamintea Grisport va face diferenta intre un mers cu putine vanatai si un mers cu multe vanatai .

 

Tehnologia care sta in bocanci de iarna Grisport

Talpa Vibram , compania este lider mondial in fabricarea de talpi de cauciuc de inalta performanta  . Pentru mai mult de 70 de ani , celebrul octogon galben a fost sinonim cu calitatea , perfoarmanta , siguranta , inovatia si designul la nivel mondial . Acestia au revolutionat sportul de iarna prin crearea primei talpi de cauciuc pentru alpinism in anii 1930 . Talpa Vibram a fost creata din dorinta de a creste siguranta si nivelul de protectie , si sunt rezultatul unei cercetari si dezvoltari continue . Talpile Vibram au fost pe bocanci purtati atunci cand a fost cucerit Everestul , K2 si aproape toate varfurile inainte din lume . Talpile Vibram utilizate in produsele Grisport sunt produse exclusiv doar pentru incaltamintea Grisport .

Fiecare produs Vibram este proiectat folosind cele mai noi tehnici , modele si compusi pentru a fi cat mai buni . Talpile au intotdeauna trei obiectile , sa ofere intotdeauna cea mai buna performanta , un nivel maxim de confort si o calitate desavarsita .

Bocanci Grisport de iarna si de munte sunt produsi din cele mai bune pieli italiene , numite pieli premium , asta pentru a garanta rezistenta , lejeritatea , confortul si calitatea .

Simpatex este o membrana foarte respirabila , imperimiabila , care incapsuleaza in totalitate partea superioara si este unica , este sigilata prin cusatura . Aceasta este cea mai subtire membrana de acest tip si este foarte respirabila , se intinde pana la 300% fara sa afecteze performanta .

Modele de Bocanci Grisport :

 

 

Pentru a comanda va rugam dati click pe una din categoriile din stanga sus si veti fi redirectionati catre site-ul nostru principal unde va puteti plasa comanda